Inici de sessió       dilluns, 19 / febrer / 2018      Cerca  
 Patrocinadors Minimitza

Ferran Marin, Serveis informatics

  
 Portada Minimitza

sport9.gifFES ESPORT
WWW.BASQUETCERVELLO.COM - Apuntat a Basquet a Cervelló

Trobada d'intercanvi de plaques de cava cada 1er dimecres de mes a l'Ateneu

sport9.gifFES ESPORT
WWW.BASQUETCERVELLO.COM - Apuntat a Basquet a Cervelló

Trobada d'intercanvi de plaques de cava cada 1er dimecres de mes a l'Ateneu


  
 Basquet a Cervelló Minimitza

L' Associació Esportiva MVP Cervelló és una entitat sense ànim de lucre que pretén que l'esport del bàsquet sigui una activitat estable a Cervelló.
Vam començar l'any 2002. A vegades amb més voluntat que encert, però amb una gran ilusió per anar fent les coses millor any rere any.
Aquest any hem aconseguit que tots els entrenadors tinguin la titulació de monitors de bàsquet i que dos d'ells tinguin la titulació d'entrenadors de segon nivell, és a dir que poden entrenar equips sènior a totes les competicions d'àmbit català.
Cal fer esment que aquesta temporada hem començat escola de bàsquet a l'escola Santa Maria. Esperem que aquesta tasca dongui fruit més endavant, tot i que els inicis han estat modestos.  Aprofito aquí per animar als pares  a que apuntin als nens a la activitat extraescolar de bàsquet.
També vull destacar que aquets any tenim dos equips sènior, fet impensable fa dos temporades.Desitgem que això animi als nens i nenes  a apuntar-se al bàsquet perquè està pujant molt el nivell dels nostres equips tot i que és una feina lenta.
Recordo a tots que els partits de casa es juguen el diumenge al mati al poliesportiu municipal. Que podeu vindre a veure els partits sempre que volgueu. Els horaris dels partits són:  10  h. el cadet ,  11.30  h. el  junior masculí un cap de setmana i l'altre  9.30  h. el junior femení,  a les 11 h. el sènior B  i a les 12.30  h. el  sènior A

Telefons contacte: Carles 936603723  -  Gloria 615565858

Página web : WWW.BASQUETCERVELLO.COM


  
Inici Plànol Telèfons Localització Imatges Actualitat Basquet Cotxes Clàssics
Copyright 2006 by Ferran Marin    Declaració de privadesa